VOOR IEDERE HUID EEN PASSENDE BEHANDELING
over jabeau

Jabeau Skin Institute is een schoonheidssalon opgericht door Jamie Braakman. Jabeau is opgericht in 2015 en is door de jaren heen gegroeid tot een salon met vaste klanten en een groot aanbod aan behandelingen en producten. Wij gaan te allen tijden voor het beste resultaat, wij geven u advies en op basis van het advies wordt er een gepaste behandeling gekozen. 

Missie

U te allen tijden voorzien van het beste advies en de beste behandelingen.

Visie

Door u goed te adviseren kunnen wij een passende behandeling aanbieden en producten die uw huid naar het beste resultaat tillen.

1

Wimper extensions of Lash Lift. De perfecte wimpers voor elke gelegenheid. Wilt u ook zulke mooie wimpers?

2

Een goede huid begint met goed advies. Om het perfecte resultaat te behalen zorgen wij ervoor dat de huid is geanalyseerd en u de behandeling krijgt met de juiste producten. We hebben een breed aanbod aan gezichtsbehandelingen, zo ook voor uw huidtype.

3

De perfecte wenkbrauwen, dit is niet voor iedereen van nature weggelegd. Door de nieuwe methode van Henna Brows is het effect van de perfecte wenkbrauw nu voor iedereen bereikbaar. 

4

De Hyaluron pen. De 100% naald loze behandeling voor uw probleemzones in het gezicht.  Met de hyaluron pen kunnen meerdere zones worden aangepakt. De hyaluronplen is perfect voor vollere lippen en het opvullen van rimpels

producten met goede kwaliteit
onze favorieten producten